onsdag 12. januar 2011

Strikkede puter

Ok, så sliter jeg med inspirasjonen når det gjelder papirhobbyer etter julerushet, men jeg er av den typen som må ha litt variasjon og er glad i å lage - både det ene og det andre. Før jul kjøpte jeg inn en del garn. Dette resulterte i hele 9 vinhøner (jfr tidligere innlegg) og i romjulen har jeg strikket puter og tovet tøfler til hele guttegjengen min. Det supre med strikkingen er at jeg kommer ut fra "hulen" min og sitter i stua og ser hyggelige filmer sammen med familien - samtidig som jeg også får gjort litt annet. (Multitasking! :-)) He, he.... må jo passe meg for å bli altfor lat! Vinhøner har jeg vist frem tidligere, men jeg har ikke lagt ut putene mine. Det ble to strikkede med stoff på baksiden. Likte dem egentlig veldig godt. Fargen er jo ikke akkurat varig, men vi har jo vaskemaskin. Det fargerike teppet som ligger bak putene har jeg ikke laget selv. Det er det min manns mormor som har heklet. Liker godt fargene og mønsteret, og ser jo dessuten at disse teppene begynner å komme veldig inn i motebildet igjen. - så da er det vel bare å begynne å hekle lapper........... For meg står det som et evighetsprosjekt. :-D

1 kommentar:

Eline sa...

Å de putene er lekre!!! Jeg har alt sendt tipset videre til Ida. Hun er i strikkemodus for tiden og ha akkurat lært seg fletting.... Det teppet du har i stolen er sånn som jeg husker mamma laget.. HM.. hvor er det tro..
Jeg har ikke helt ork/inspirasjon til strikking.
Kort måtte jeg lage siden det er bursdager her. Nå blir det en uke uten noe, vi får utdelt eksamensoppgaven i morgen..... Jeg skal være på rommet mitt, men må nok rydde vekk alt papiret..
Vi ses en dag.
Klem