mandag 26. juli 2010

Spania 2010 - Platja d'Aro

Vi har nå vært i Platja d'Aro på Costa Bravakysten i Spania i en uke. Vi - er til sammen 4 familier. Her er ett bilde av gullungene på vei ut for å spise middag.

Vi har hatt deilig sommervær, vekslende kvalitet på maten, godt humør og mye moro. Det er ikke mulig å kjede seg når denne gjengen reiser av gårde.
Vi bor i hver vår leilighet på Ciutat de Palol. Her er det basseng, bar, restaurant, trimrom (ikke benyttet) mm. Om kvelden er det diverse underholdning av vekslende kvalitet. Vi følger med på yr.no for å se på været både her og hjemme, men så langt tror vi dette var et godt valg. Vi koser oss stort!
Gutta koser seg i vannet. Det har vært dager med store bølger, men også stille dager som en bare kan ligge på madrassen og kul'en. Det er flotte forhold for å snorkle og de fleste har gått til innkjøp av dykkemaske og snorkel.

Vi har så langt tilbrakt tiden i Platja d'Aro, men har egentlig tenkt oss en tur til Girona og muligens til Barcelona. Tiden vil vise hva vi får til. Det er lett å bli litt bedagelig når det gjelder utflukter.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ser fantastisk deiligt ut!
Ha en fiin sommer videre:)
God Klem