søndag 13. desember 2009

DIVERSE JULEKORT

Har hatt en liten julekortinnspurt i helgen for å få alle ferdig slik at de kan bli sendt ut i tide. Legger inn et lite knippe av det jeg har holdt på med.
Først et pepperkakekort, med en nisse med stor lue inni! Syns den nissen er så søt. Alle stemplene er fra Kreativ Hobby sin design. http://www.kreativhobby.no/
Unntatt God Jul og Godt nyttår stempel som er inni kortet, det tror jeg kommer fra Panduro.

Deretter et kort med julestjernestempel fra Kreativ hobby - igjen, blir aldri ferdig med å lage kort med julestjerna. Syns den er fin til grønt og hadde så mye grønt papir som jeg tenkte jeg kunne benytte. Har også brukt et tekststempel som også er fra Kreativ hobby.

Så et julekort med de søte nissejentene som synger julen inn. Er ikke så veldig flink til å fargelegge stempler, men det får gå. Disse blir søte uansett! Stemplene på dette kortet er også fra Kreativ Hobby.Til slutt et kort med snømann. Dette stemplet tror jeg ikke er fra Kreativ hobby. Har lånt det fra en av mine etterhvert mange scrappevenninner og vet ikke hvor det stammer fra. Tekststempelet er imidlertid fra Kreativ hobby.

http://www.kreativhobby.no/

1 kommentar:

Eline sa...

Hei hei. Du har vært produktiv igjen ser jeg =).
Mange fine kort. Jeg tor jeg må gå til innkjøp av den juletjernen.....