søndag 15. november 2009

45 Utfordring m/restepapir - Kreativ Hobby

Bidrag nr 1: Har benyttet 4 ulike blå papirer som går ton-i-ton med hverandre + kartong. Vet ikke hvor jeg har papirene fra, men har kjøpt dem sammen i en liten blokk på ett eller annet tidspunkt i sommer. Foran har jeg også benyttet 2 av Kreativ hobby sine koselige julestempler. Hvis man kikker godt etter så har jeg laget litt "snø" rundt dem med noen bitte små perler som min søster har kjøpt til meg i Tallinn. Inni har jeg brukt de samme arkene og ett billettstempel - også det fra Kreativ Hobby.

Bidrag nr 2: Her har jeg virkelig vært i restebunken med ark. Noen er juleark fra i fjor og andre er ark som ikke har noe med jul å gjøre i utgangspunktet, men som passet i fargene. Jeg har stemplet med en av Kreativ Hobby sine snøstjerner på klaffen som holder kortet sammen. Je har benyttet "God Jul"-stempelet som jeg stort sett alltid tyr til og så har jeg embosset ett tekststempel. Til sammen syns jeg det ble et litt annerledes julekort ut fra fargene som er benyttet. Inni kortet har jeg også brukt et rundt julestempel fra Kreativ Hobby og de siste bitene av restepapiret!På begge kortene har jeg latt 1 side stå urørt fordi jeg bruker å ta bilde av ungene som jeg setter inn her. Har ikke kommet så langt at jeg har tatt dette bildet ennå, men det kommer før kortet sendes! Håper nå at jeg blir den heldige vinner av utfordringen!

1 kommentar:

Eline sa...

Hei. Da rakk du å bli med du også =). Fine kort. Artig ide med den "låsen" på det siste kortet. Har "lånt" den til et kort jeg =)

Fin blogg også=) Jeg ble inspirert til å endre på min også.
Vi snakkes en dag..
Jeg kommer innom og låner et stempel en dag. har et du kanskje vil låne også =)
Klem
Else